Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Ε, ρε σκόνη που'πιασε εδώ μέσα...

Αλλά δυστυχώς υπάρχουν και απρόοπτα.
Ας ξεσκουριάσουμε λίγο με μια κοντρίτσα στο διπλό του βάζελου σήμερα, όπου με 6 ευρώπουλα στο 1,4 πάμε για καθαρό κέρδος 14,2.
Οι λόγοι; Κοτσόλης στο τέρμα, Σισέ εκτός. Μικρό το ρίσκο όπου και να χάσουμε δεν τρέχει τίποτε.

Παρεμπιπτόντως ακόμη έχω κατά νου κάποια "θεματάκια" ακόμη, αλλά δεν ξέρω κατά πόσον θα κινηθώ. Μπάντοβιτς εναντίον Λεμονή σήμερα τι θα βγάλει; Πολύ αναρωτιέμαι. Επίσης, δεν καταλαβαίνω γιατί έχει βουήξει όλη η Ελλάδα για Χ στο Ηράκλειο. Και μόνο που πλέον το ξέρουν... όλοι είναι σοβαρότατος λόγος για να σπάσει. Αφήστε που ίσως στο τέλος της σαιζόν ο Ηρακλής να είναι η τρίτη ομάδα που θα υποβιβασθεί αν και όχι λόγω βαθμολογίας αλλά λόγω αδειοδότησης. Διότι εδώ που τα λέμε, αν ο Άρης καθαρίζει τον Αστέρα στην Τρίπολη, να κάτσει Χ για ποιον λόγο; Επίσης, μην το κρύψω ότι με ψιλοδιαολίζει να κοντράρω και τον Ολυμπιακό. Κάτι ο Ούγγρος κάτω από το τέρμα, κάτι οι εμπνεύσεις Βαλβέρδε που σίγουρα θα έχουμε (μην πω ότι βλέπω Ντουντού και Ουρτάδο στην ενδεκάδα), κάτι η ρέκλα ένεκα πρωταθλήματος δεν ξέρω κατά πόσον έχουν σίγουρο τον άσσο.

Τέλος πάντων, για την ώρα είπαμε κόντρα στον βάζελο και στα υπ'όψιν η κόντρα στο Χ του Εργοτέλη με τον Ηρακλή.

UPDATE: Μεγάλη νίκη ομολογουμέως που για να'μαι απολυτα ειλικρινής δεν περίμενα να έρθει τόσο εύκολα. Τελικώς μόνο στον βάζελο έμεινα και δεν το μετανοιώνω, παρόλο που αν τα είχα παίξει και τα 4 και τον Ολυμπιακό που θα έχανα θα είχα βγάλει τ'άντερά μου, αλλά δεν πειράζει.